Winkel en tagrijn


Sinds het bestaan van Bjorke.nl runnen wij een webwinkeltje, 1 van de velen en zo was dat. Inmiddels zien we een verschuiving naar interesse naar oude voorwerpen, in het algemeen, maar ook op het maritiem gebied is er die ontwikkeling.

Dus openen we de "Tagrijn Bjorke"! Tagrijn betekent van oudsher handelaar in gebruikte scheepsartikelen. Wel dat is wat we doen, naast onze gebruikelijke service m.b.t. nieuwe artikelen, die wij nog steeds leveren! U bent altijd welkom in de tagrijn..., wel, kom dan!

                     anker    naar de tagrijn!                                                                                                                       

 

tentcotenten.nl is importeur voor noord-west Europa van TENTCO, toonaangevend in betaalbare tenten voor avontuurlijke vakanties.

Gevestigd in Zuid-Afrika, produceert Tentco al meer dan 20 jaar tenten, geschikt voor de avontuurlijke vakanties in binnen- en buitenland. Waar weten ze beter aan welke eisen kampeermiddelen moeten voldoen, om bestand te zijn tegen de grillen van de natuur, dan in Zuid-Afrika?
Het concept van de Tentco produkten, kun je immers het best uitproberen op de Savannen en in de bush?
tentcotenten.nl brengt deze unieke tenten nu naar Europa, om aan kamperen een geheel nieuwe dimensie toe te voegen! 

Daktenten, boogtenten, shelters, fourage- en groepstenten, gemaakt van onverwoestbaar canvas of PVC materiaal. Onderscheidend, stoer, stevig en praktisch doordacht. De tenten van Tentco worden in Boksburg (Z.A.) gebouwd en worden zowel voor de recreatie als bedrijfsmatig gebruikt.

Hieronder enige voorbeelden uit een uitgebreid programma, waaronder ook onderdelen en accessoires.

       

 koepeltenten                                             sheltertenten                                                 trailer-daktenten                    

      

 keukentent, dagverblijf                 slaaptent met luifel                                           groepstent                                  

De daktenten zijn geschikt voor nagenoeg elke auto, ook gewone personenauto's en op aanhangers en bagagewagens!
Makkelijk te monteren, in een handomdraai opgezet. Daktenten worden geleverd, compleet met comfortabele matras, beschermhoes en aluminium ladder.

Kijk in onze webshop of neem contact op via het contactformulier voor meer bijzonderheden!

Bjorke.nl, voor al uw recreatie-benodigdheden! Wij leveren al het denkbare voor kamperen, boot, camper en caravan. U bent altijd welkom, wel kom dan!

Informatie webshop:

Voor bijna alle diensten die wij leveren, zijn vaak ook materialen, onderdelen of artikelen noodzakelijk.

Wij dealeren voor GIMEG, Reich, Combi-Noord, Van Assendelft, specialisten in veel camping-, scheeps-  en caravan-camperartikelen, o.a. Truma, thetford;

Artikelen van de meest vooraanstaande fabrikanten, zoals Reimo, Reich, ASA, Mastervolt, Victron, Omnistore, Fiamma, etc. kunnen wij ook met kortingen verkrijgen, hetgeen zich vertaalt in een scherpe prijs voor de consument.
In principe kunnen wij dus al het denkbare voor uw kampeermiddel leveren!

U wilt uw boot, camper of caravan uitrusten met zonnepanelen of windmolen? Kijk rond op de site, vraag vrijblijvend alles wat u weten wilt, door simpel een mailtje te sturen. U bent natuurlijk ook welkom, om in bedrijf zijnde installaties te bezien, te meten en te testen!
In principe kunnen we alle denkbare panelen en complete sets leveren, desgewenst verzorgen wij ook montage.Een uiterst rendabele energiebron is de windgenerator. Ook daarbij kunnen we u helpen, adviseren en al het nodige leveren!